Roidmi EVA Unboxing és teszt

2023.03.27
Címkék:

Bemutatjuk az All-in-one seprő-, felmosó- és mosógépet automatikus tisztítással

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az életminőség javulásával és az emberek zöld egészségtudatosságával a tiszta, időtakarékos és sok más tulajdonsággal rendelkező seprő- és felmosó robotok széles körben elterjedtek.

 

Az átlagos seprő- és felmosó robot porszívózhat, felmoshat, de nem tudja automatikusan megtisztítani a porzsák szemetet és a felmosóruhát, így nem teljesen szabadítja fel a munka alól az embereket. Az Roidmi EVA egy automatikus tisztító felmosó, porgyűjtő, seprő all-in-one gép, de hogyan működik a gyakorlatban?

 

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

 

 

Termékjellemzők

Paraméterek

Szívóerő

3200Pa

Felmosási sebesség

180r/perc

Zaj

64,4–85,7 dB(A)

Munkaidő

250 perc

Felmosó nyomás

12N

Dömpingkülönbözet

60 dAys

Újratöltési arány

100%

Töltési idő

4 óra 40 perc

Nettó víztartály

4L

Porgyűjtő doboz

300ml

Porzsák

3L

Az egész gép súlya

4.2+9.8

 

 

Megjelenés: "Mindentudó" bázisállomás és gazdagép

 

 "Mindentudó" bázisállomás: tisztító mop, porgyűjtés, szárító mop

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

 A Roidmi EVA valódi mindentudó seprő, felmosó és  mosó robot bázisállomást fehér színben tervezték, és trapéz alakú, felül keskeny és alul széles. A bázisállomás a felső fedélből, a gombok működési területéből, az állapotkijelző területből, a gazdarekeszből, valamint a bal és jobb infravörös érzékelőkből áll.

 

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

  

A gombterületen balról jobbra, négy gomb található: tisztítás, visszahívás, szünet, porgyűjtés; a LED képernyő alatt a státusz megjelenítési terület látható, ahol megtekinthető a különböző tisztítási és felmosási állapotok valós idejű nézete, valamint a porzsák, a szennyvíztartály, víztartály telítettsége, illetve a vízhiányt villogva jelző mutató, emellett látható a teljesítmény állapot és a mop nedvességi állapota.

 

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

 

 A felső fedelet kinyitva, balról jobbra láthatjuk a 4 literes szennyvíztartályt, a 3 literes porgyűjtő zsákot és a 4 literes víztisztító tartályt, a porgyűjtő zsáotk baktériumellenes és penészellenes funkcióval. Mindkét tartálynak fogantyúja van, így könnyen kiemelhető és kényelmesen lehet vizet cserélni.

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

Gazdagép: Mopping &; Sweeping 2 in 1

 

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

 A megjelenés alapján a test felső része UNSZ toronyból, gombokból és felső burkolatból áll; az elülső oldal ütközésgátló rúd; a bal oldalon érzékelők vannak a fal mentén; a hátsó oldal a porgyűjtő nyílásból, a visszapillantó érzékelőből és a gazda töltőérintkezőiből áll.

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

  

 A fedél alatt van egy 300 ml-es méretű pordoboz, egy kis kefe a por és a haj kusza pordobozának kezelésére.

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

A karosszéria alja meghajtómodulra és tisztítómodulra van osztva, ahol a hajtás főleg két 20 mm magas oldalsó kerékből áll, amelyek univerzális kerékkel és kis hengerrel vannak felszerelve. A tisztítómodul két részre oszlik: porszívózás és felmosás funkcióra, összesen 1 oldalkefével, 1 kefével és gumival, egy V-alakú főkefével, 2 levehető felmosókendővel, valamint 6 sziklaérzékelő-csoporttal és 1 ultrahangos érzékelővel.

 

 Automatikus mop tisztítási funkció

 

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

 

 A felmosó gyakori tisztításának szükségessége volt az egyik fő tényező, amely befolyásolja a seprő- és felmosórobot-felhasználók élményét. Az öntisztulás nélkül a gépek használata egyre piszkosabbá teszi a környezetét.

 

Amikora Roidmi EVA mindentudó seprő és felmosó robot felmosási ideje eléri a 6/10/12 percet, automatikusan visszatér a bázisállomásra, hogy megtisztítsa a felmosót, és így tovább, amíg az egész területét meg nem tisztítják. Ez a funkció nagymértékben kielégíti azoknak a felhasználóknak az igényeit, akik nem akarják gyakran kézzel mosni a mopo. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a mosás utáni a mop nagyon tiszta, és a nedves tiszta mop felmosó hatása jobb.

 

 

Automatikus porgyűjtés, baktérium- és penészgátló funkció

Általában a porgyűjtők túl kicsik, és rendszeresen meg kell tisztítani a pordobozt a hulladékától, hogy az ne büdösödjön, ne szaporodjanak el a baktériumok.

 

A Roidmi EVA megoldhatja ezt a problémát is. Mint látható, a gép automatikus porgyűjtő funkcióval van felszerelve, amely automatikusan bekapcsol, amikor tisztítás után visszatér a bázisállomásra, és a porzsákba húzza a szemetet. Mindez a folyamat körülbelül 20 másodperc alatt lezajlik.

 

Ezenkívül a porgyűjtő zsák kapacitása 3L, amely könnyen befogad 60 napnyi porhulladékot, és baktérium- és szaggátló funkcióval rendelkezik. Kidobáskor vegye ki a porzsákot, és közvetlenül dobja el, a porzsák magas tömítési kialakításának köszönhetően a kidobás nem okoz másodlagos szennyezést.

 

Felmosás és söprés 2 az 1-ben

 

 Roidmi EVA Unboxing és teszt

 

A Roidmi EVA true mindentudóser seprő és  felmosó robot seprő és felmosó funkciókkal rendelkezik.  De ellentétben a hagyományos seprő- és felmosórobotokkal, amelyek csak a padlót nedvesítik, a seprő és felmosó funkcióját továbbfejlesztették.

 

A Roidmi  EVA szívóteljesítménye eléri  a 3200Pa-t, az oldalkefe összegyűjti a port és a törmeléket, a fő kefe felszívással söpör fel a porgyűjtő dobozba. A Mopping két 4 hüvelykes W-típusú HL baktériumellenes felmosót, 99% -ban erős antibakteriális anyagot tartalmaz. 180 fordulat/perc sebességgel működik és 12 Newton lefelé irányuló nyomást alkalmaz, szimulálva a kézzel történő felmosást, ezáltal mélyebb, alaposabb tisztítást végezve a talajon.

 

tt érdemes megjegyezni, hogy a forgó felmosó módszer ismételten törölheti a padlót, így képes eltüntetni a foltokat. A felmosási tesztek során hatékonyan kitörölte a szójaszósz foltokat a padlón,  és jó képességgel rendelkezik a szemét nagy részecskéinek eltávolítására is.

 

Egyéb jellemzők: APP testreszabott tisztítás / extra hosszú akkumulátor-élettartam

Az APP egyedi tisztítása, az extra hosszú akkumulátor-élettartam a Roidmi EVA igazi sokoldalú seprő és felmosó robot egyik legfontosabb előnye.

 

A Roidmi EVA applikációban beállíthatja a megfelelő tisztítási módot, a tisztítási időt és a takarítási sorrendet, valamint megadhatja a korlátozott tisztítási területet, a zónázási takarítást, a takarításiidőt. Hanggal is összekapcsolható a Roidmi, a MI home, az Alexa és Google hangvezérléséhez.

 

Az akkumulátor élettartamát tekintve a Roidmi EVA jó teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kapacitása eléri az 5200mAh-t, 250 perc hosszú takarítással, és egy töltéssel 250 négyzetmétert takaríthat meg, vagyis egy  töltéssel alapvetően megtisztíthatja azegész házat. Nem kell aggódni a töltési problémák miatt sem, 15% -os teljesítmény esetén automatikusan visszatér a töltéshez, és ha a töltési szint eléria 80% -ot újraindul. A teljes töltés 4 óra 40 percbe telik.

 

Összegzés

A Roidmi EVA valódi mindentudó seprő-, felmosó- és mosórobot egyetlen eszközbe integrálja a porszívózási, felmosási, porgyűjtési és mosási funkciókat, forradalmasítva a hagyományos padlótisztítást.

 

Egyrészt könnyen megbirkózik a padlón lévő porral, hajjal és makacs foltokkal és egyéb tisztítási problémákkal; másrészt az automatikus porgyűjtő funkció és a felmosórongy automatikus tisztítási funkciója felszabadítja a kezét, így kézi beavatkozás nélkül tisztíthatja a pordobozt és tisztíthatja a felmosókendőt, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadidőt takarítsanak meg.

 

Összességében a Roidmi EVA egy kiváló mindentudó seprő, felmosó és mosó robot, amely egyenértékű egy irobot i7+ (amely automatikusan összegyűjti a port, de nem tisztítja automatikusan a felmosót) és egy felhőbálna Narwal T10 kombinációjával (amely csak automatikusan megtisztítja a felmosót, de nem gyűjti össze a port). Az EVA olcsóbb, mint bármelyikük. A készülék a Xiaomi ROIDMI ökolánc vállalat zászlóshajója, garantált minőséggel.          

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei