Saját márkás okostelefonokat hoz a Telekom

2022.09.30| Telekom

A Telekom bemutatja saját márkás okostelefonjait, a T Phone 5G-t és a T Phone Pro 5G-t.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Google-lal közösen fejlesztett készülékek nem csak nagy felbontású kamerájukkal vagy hosszú üzemidejükkel hódíthatják meg a mobilpiacot, hanem az árukkal is. A T Phone 5G-vel és a T Phone Pro 5G-vel sokkal több mindenki számára válhat kézzelfoghatóvá és elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény*.

Az új  mobilok figyelemreméltó specifikációkkal rendelkeznek ebben az árkategóriában. A kék színben érkező, 6.52”-es HD kijelzővel szerelt T Phone 5G előlapján egy 5MP-s, hátlapján 50MP-s valamint két 2MP-s kamera található, 4500 mAh-s akkuval, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel.

A sötétszürke T Phone Pro 5G egy 6.82” képátlójú, HD felbontású kijelzőt kapott, előlapját egy 16MP-es, hátlapját pedig egy 50MP-es főkamerával, valamint egy 5 és két 2 MP-s segédkamerával látták el. Az akku kapacitása 5000 mAh, memóriája 6 GB, a tárhely mérete pedig 128 GB.

Saját márkás okostelefonokat hoz a Telekom

Mindkét készülék a nyolcmagos, két A76 2.2 Ghz-es és hat A55 2.0 Ghz-es processzort rejtő MediaTek Dimensity 700 chisettel rendelkezik, Android 12 fut rajtuk, USB C 15W-os csatlakozó gondoskodik a gyorstöltésről és egyaránt tartalmaznak olyan biztonsági megoldásokat, mint az arc- és ujjlenyomat-felismerés.

Az első három hónapban minden T Phone 5G, vagy T Phone Pro 5G okosteleofnt vásárló 100GB térítésmentes tárhelyet kap a Google One-on keresztül a felhőben.**

Saját márkás okostelefonokat hoz a Telekom

Teljes áron a T Phone 5G 90.200 forintért, a T Phone Pro 5G pedig 107.800 forintért vásárolható meg, az előfizetésre és a szolgáltatások költési szintjére vállalt 2 év hűséggel pedig kedvezménnyel kaphatók. A készülékek a Telekom kínálatában 2022. október 5-től érhetők el.

*5G adatforgalmat is tartalmazó díjcsomag és 5G lefedettség esetén

**Az ajánlat 2022. október 5-től 2023. október 5-ig érvényes, eddig az időpontig lehet regisztrálni a 3 hónapos díjmentes Google One előfizetésre. A díjmentes időszakot követően - amennyiben nem kerül lemondásra a Google One előfizetés- , annak díja, mely 690 Ft/hó  a továbbiakban automatikusan terhelésre kerül.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei