Samsung Galaxy S24 FE: friss részletek és árak!

2024.09.24| Android Central

A Samsung Galaxy S24 FE az egyik leginkább várt készülék a vállalattól, mióta bemutatta zászlóshajó sorozatát és az összehajtható telefonokat.

Ahogy közeledik a megjelenés, új szivárgások árultak el szinte mindent, amit a készülékről tudni kell, beleértve az amerikai árazást is. Evan Blass, egy ismert kiszivárogtató az X-en (korábbi Twitter) megosztotta a hivatalos unboxing videót (ide kattintva nézhető meg a kicsomagolás), amelyet a Samsung készített marketing célokra. A videó teljesen leleplezi a Galaxy S24 FE dizájnját, specifikációit és színeit.

Samsung Galaxy S24 FE: friss részletek és árak!

A videó szerint a készülék a Galaxy S24 sorozat jól ismert dizájnját kapja meg, lapos oldalakat, lekerekített sarkokat, és a hátlapon egy hármas kamerarendszert. Az unboxing videó tartalmazza a gyorsindítási útmutatót, a SIM-kihúzó tűt és az USB-C kábelt, amelyek megszokottak a Samsung telefonoktól.

Az új, középkategóriás telefon színváltozatai között megtalálható lesz a kék, grafit, szürke, menta és sárga, amit korábbi szivárgások is alátámasztottak. A készülék egy 50 MP-es széles látószögű főkamerával, egy 12 MP-es ultraszéles kamerával, és egy 8 MP-es teleobjektív kamerával érkezik, amely 3x optikai zoomot kínál. Az előlapon található Infinity-O kijelzőbe egy 10 MP-es szelfikamera kerül.

A teaser videó továbbá megerősíti, hogy a Galaxy S24 FE burkolata alatt a Samsung Exynos 2400e chipset dolgozik majd, amely az Exynos 2400 csúcsprocesszor egy visszafogottabb változata, ami néhány Galaxy S24 modellt hajt az Egyesült Államokon kívüli piacokon.

A kijelző 6,69 hüvelykes lesz, Full HD Plus felbontással és 1900 nit csúcsfényerővel. A készüléket Corning Gorilla Glass Victus Plus védi majd, mind az előlapon, mind a hátlapon, melyeket egy alumínium keret köt össze.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A 4700 mAh-s akkumulátor biztosítja az üzemidőt, ami növekedés az előző Galaxy S23 FE 4500 mAh-s akkumulátorához képest. Az okostelefon továbbá IP68 minősítéssel is rendelkezik majd, por- és vízállóság szempontjából.

Egy másik jól ismert kiszivárogtató, OnLeaks, a Smartprix-szel együttműködve elárulta az amerikai árazást és tárhelyopciókat. A készülék valószínűleg 128 GB és 256 GB-os változatokban lesz kapható, 649 és 709 dolláros áron, ami valamivel drágább az előző változatnál, amely 50 dollárral olcsóbb volt a megjelenéskor.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei