Samsung Galaxy S25 Ultra: Minimális dizájnváltozások és kamerafrissítések

2024.09.11| 9to5Google

A legújabb renderek alapján a Samsung Galaxy S25 Ultra minimális dizájnváltozásokkal érkezik, miközben jelentős frissítéseket kap a kamerarendszerében és lehet, hogy elhagyja a fizikai SIM-helyet.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung Galaxy S25 Ultra rendereit nemrégiben nyilvánosságra hozták, és ezek betekintést nyújtanak a közelgő androidos zászlóshajó dizájnjába, amely csak minimális változtatásokat hoz az előző modellhez képest.

Steve Hemmerstoffer, más néven @OnLeaks által megosztott renderképeken a frissített Galaxy S25 Ultra lapos oldalsó sínekkel rendelkezik, amelyek illeszkednek a Galaxy S24 és S24+ modellek dizájnjához. Az előző Galaxy S24 Ultra lapos felső és alsó sínekkel rendelkezett, de az oldalsó ívek továbbra is lágyak voltak.

A renderképek alapján a Galaxy S25 Ultra megtartja a Pixel 9 Pro XL-től származó dizájnelemeket, ugyanakkor 219 grammos súlyával könnyebb lesz az előző generációnál, amely 232 grammot nyomott. A kisebb méreteknek köszönhetően csökkent a súly, és a készülék kompaktabbá vált.

Samsung Galaxy S25 Ultra: Minimális dizájnváltozások és kamerafrissítések


A Galaxy S25 Ultra méretei 162,8 x 77,6 x 8,2 mm lesznek, ami kisebb az előző Galaxy S24 Ultra 162,3 x 79,0 x 8,6 mm-es méreteinél. A készülék továbbra is egy 6,8 hüvelykes kijelzőt fog kínálni, amit még kisebb keretek kísérhetnek.

A kameraelrendezés ismerős, de az UniverseIce szerint néhány eltérés lehet a végső kialakításban. A pontos kameraelrendezés némileg eltérhet a renderképeken látottaktól, és a keret és a középső keret is módosulhat.

Érdekes módon a renderképeken nem látszik dedikált SIM-tálca, ami lehet, hogy az új 3D CAD-alapú renderek egyik figyelmen kívül hagyott részlete. Ez azt is jelentheti, hogy a Samsung az Apple-hez hasonlóan az iPhone 15 és 16 szériák esetében elhagyhatja a fizikai SIM-helyet, és az eSIM-re térhet át a mobil adatkapcsolatokhoz.

Korábbi kiszivárgások alapján a Galaxy S25 Ultra frissített kamerarendszert kap, beleértve egy továbbfejlesztett 50 MP-es ultraszéles objektívet és egy fejlettebb teleobjektívet. A megjelenés várhatóan 2025 első heteiben történik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei