Tévedés ne essék, a Samsung előfizetést akar eladni Önnek

2024.05.24| SamMobile
Címkék:

Samsung

,

előfizetés

,

Ring


Úgy tűnik, hogy szinte minden vállalat azt szeretné, ha előfizetéses szolgáltatást kínálna vásárlói számára.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az ismétlődő bevétel nagy dolog a technológiai óriások számára, és a Samsung nagyon keményen próbálkozik saját létrehozásával. Ha sikeresek, az előfizetéses szolgáltatások olyanok, mint egy aranybánya, mivel számos előnyt kínálnak, beleértve a folyamatos havi bevételi forrást, a felhasználó fizetős szolgáltatás iránti elkötelezettségének egyszerű módját, valamint további okot a felhasználók számára a vásárlásra és hogy maradjon a márka ökoszisztémájában – gondoljon az Apple Musicra és az iCloudra.

A Samsungnak nincs ilyesmi. De nincs híja a próbálkozásnak. A Samsung Cloud előfizetés alapú bevételi forrást biztosított a cégnek, amíg a Samsung le nem állította a szolgáltatást, és lecserélte a Microsoft OneDrive-jára, például a galéria biztonsági mentéseihez. 

Úgy tűnik, hogy manapság a Samsung nagyon keményen keres egy új előfizetéses szolgáltatás bevezetését, és két lehetséges válasz a Galaxy AI és a Samsung Health.

A Samsung ingyenes szolgáltatásokat kínál, mint például a hirdetésalapú Samsung TV Plus, a Gaming Hub, a Samsung Health, a Galaxy AI és mások. Azonban úgy tűnik, hogy a Samsung valóban megpróbál havi előfizetést szerezni ügyfelektől, és egy ideje próbálja kitalálni, hogyan tegye ezt sikeresen.

Igaz, a cég már kínálja az előfizetéses Secure Wi-Fi szolgáltatást. Galaxy telefonokon és táblagépeken One UI-ba van beépítve. 0,99 euróba kerül a korlátlan 24 órás Wi-Fi védelem vagy 1,99 euróba egy hónapra.

Tévedés ne essék, a Samsung előfizetést akar eladni Önnek

Úgy tűnik azonban, hogy nagyon kevesen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, és ez nem feltétlenül olyan dolog, amely hozzáadott értéket jelent a Samsung márkához. A biztonságos Wi-Fi többé-kevésbé egy VPN, amelyen nincs lehetőség régióváltásra. És ez utóbbi funkció (ami a Secure Wi-Fi-ből hiányzik) az egyik olyan dolog, ami a VPN-eket manapság olyan sikeressé teszi. A régiók manuális módosítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a régiózárolást más előfizetéses streaming szolgáltatásaik, például a Netflix esetében.

Ezeket a szolgáltatásokat leszámítva úgy tűnik, hogy a Samsung mindenféle ötletet fontolgat, hogy a vásárlókat egy megbízhatóbb, visszatérő bevételi forrásba vonja be. A ChatGPT népszerűségének növekedésével az egyik válasz a Generatív AI lehet. Az elmúlt fél évben a Samsung utalt arra, hogy 2025 után is fizetős Galaxy AI funkciókat kínálhat.

Továbbá az év elején a Samsung Health vezetője, Hon Pak azt mondta, hogy a vállalat fontolóra veszi” egy előfizetéses szolgáltatás létrehozását a Health alkalmazáshoz, amennyiben az megéri az árát. 

Tévedés ne essék, a Samsung előfizetést akar eladni Önnek

A Samsung most újabb Galaxy AI-funkciókat fejleszt, és a Galaxy Ring bejelentésére készül. Hogy a vállalat kiad-e új előfizetéses szolgáltatást a Galaxy AI és a Samsung Health egyikéhez (vagy mindkettőhöz) kapcsolódik-e vagy sem, egyelőre nem letisztázott. Ám úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia által vezérelt intelligens funkciók a legújabb trend, amelyet a Samsung fontolóra vesz egy új előfizetéses szolgáltatás alapjaként.

A vállalat pedig legalább néhány felhasználót késztet arra, hogy havi előfizetést fizessen egy-egy szolgáltatásért. Érdemes tehát felkészíteni magát egy új lehetséges előfizetésre, amiért előbb-utóbb fizetni kell. Tévedés ne essék, a Samsung nagyon keményen igyekszik némi havi visszatérő bevételhez jutni a felhasználóitól, és úgy gondolom, hogy addig próbálkozik, amíg nem lesz jó.

Furcsa módon remélem, hogy a Samsung soha nem fog rendbe jönni, és feladja a próbálkozást, mivel már most is úgy érzem, túl sok előfizetési ajánlatom van, ami miatt aggódnom kell, és ellenzem azt az elképzelést, hogy mindent havi fizetési előfizetéssel kellene felajánlani. De talán a Samsung éppen annyi értéket kínál majd, hogy ne kelljen sokat rágódni rajta. Reméljük a legjobbakat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei