Tiszta és egészséges levegőre vágysz zárt térben is?

2022.12.19
Címkék:

Nincs is annál természetesebb igénye az embernek, mint hogy tiszta és egészséges levegőt lélegezzen be.

Persze akadnak helyzetek, például az utcán sétálva, amikor akarva-akaratlanul szennyezett levegőt szívunk be, de ez sajnos a mai világban elkerülhetetlen.

 

Ezzel szemben a saját otthonodban, az irodádban vagy az üzletedben te magad is tudsz tenni azért, hogy minél tisztább levegőt szívhass be, és minél kevesebb betegséggel kelljen terhelni a saját és a családod életét. Hogy mit tudsz tenni ezért? Cikkünkben összefoglaltuk a teendőidet!

 

Szerezd be a szükséges eszközt!

 

Első és legfontosabb, hogy beszerezd az OZONEGENERATOR.HU oldalon található AIR2FRESH Antiviral légtisztító készülékeinek valamelyikét, amely aztán nagyszerű társad lehet abban, hogy a vírusos időszakot minél egészségesebben, minél kevesebb nyavalyával átvészeld családilag is.

 

Sajnos bármennyit is takarítasz, a hagyományos módszerekkel képtelenség az állandóan érkező, láthatatlan ellenségekkel megküzdeni. A vírusok, a baktériumok, a szagok, a por és az allergének, a gáz, a füst és az állatszőr ellen különleges módszerekhez kell folyamodni, így ha igazán jót akarsz, és családbarát lakóklímát szeretnél teremteni az otthonodban, akkor utánajársz annak, hogy miért is olyan roppant hasznos a légtisztító.

 

A több lépcsőből álló szűrőrendszer megtisztítja otthonod levegőjét, hogy mindig a lehető legtisztább, legegészségesebb levegőt tudjátok belélegezni.

 

A hab a tortán az automatikus üzemmód, amikor is, ha egy bizonyos határon túli szennyezettséget érzékel, akkor magától magasabb fokozatra kapcsol, és elkezdi intenzívebben tenni a dolgát.

Tiszta és egészséges levegőre vágysz zárt térben is?

Fontos a megfelelő páratartalom is!

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Nem csupán a levegő tisztasága a lényeges tényező, hanem a páratartalma is, ugyanis főleg a kritikus fűtési időszakban nagyon ki tud száradni az otthonok levegője, ami egyenesen elvezet ahhoz, hogy a gyermekek nyálkahártyája is szárazabbá válik. 

 

A túl száraz levegő irritációt okozhat, sőt a szárazabb nyálkahártya a betegségeknek is a melegágya lehet, így mindenképpen érdemes arról gondoskodni, hogy az otthonod levegője tiszta és megfelelően páradús legyen az optimális értéket biztosítva.

 

Szerencsére az OZONEGENERATOR.HU oldalon megtalálható AIR2FRESH ózonmentes légtisztítók között találhatunk olyat is, amely beépített párásító funkcióval rendelkezik, így egyszerre gondoskodhatsz a levegő higiéniájáról és páratartalmáról.

 

Extra halk működésének köszönhetően nem fog zavart kelteni, sőt éjszakai üzemmódban még észrevétlenebbé válik ez a rendkívül okos szerkezet, amelyet ráadásul a telefonoddal is fogsz tudni irányítani.

 

Óvd a családod egészségét!

 

Az egészség kiemelten fontos, anélkül nincs semmi, hiszen az mindennek az alapja. Ezért ha már a hosszú, hideg évszak alatt olyan sok időre bekényszerültök zárt terekbe, az a legalapvetőbb teendő, hogy gondoskodsz arról, hogy megfelelő minőségű levegőben élhessetek nap mint nap. 

 

Ha ehhez egy légtisztító kell, vagy akár hozzá még egy párásító funkció, akkor bizony azt kell beszerezni, de most legalább már tudod, hogy milyen funkciókra érdemes kiemelt figyelmet szentelni.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei