Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

2023.04.23| Huawei Central
Címkék:

EMUI 13


A Huawei EMUI 13 a HarmonyOS 3 operációs rendszer teljes tükörképe. Az EMUI 13-mal a Huawei újfajta izgalmakat zúdított a globális telefonhasználókra egy csomó új funkcióval.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár az EMUI 13 egy kicsit hasonlít az előző verzióra, de az új funkciók olyanok, amilyeneket még nem láttunk az EMUI szoftveres ökoszisztémában. Az új EMUI által hozott hozzáférhetőség és funkciógazdagodás tovább fogja emelni a felhasználói élményt. Szóval, minden további nélkül merüljünk bele.

Az EMUI 13 újdonságai:

  • App Swipe Up gesztus
  • Szolgáltatási widgetek
  • Stack Widgetek
  • Csoportos widgetek
  • Intelligens mappák
  • Megosztáshoz húzás
  • Többfeladatúság és megosztás
  • Többképernyős
  • Több kamera
  • Zene megosztása
  • SuperStorage
  • Adatvédelem és biztonság
  • Fotóbiztonság

 

App Swipe up gesztus

Ez a funkció a HarmonyOS 2-ben került bevezetésre, de az EMUI 12-ben nem található meg. Ezért az EMUI 13 az a szoftver, amely végre elhozta az alkalmazáson belüli swipe-up gesztusokat, más néven app snippeteket.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

A funkció egyfajta funkció kiváltóként működik, például az alkalmazás saját widgetjének vagy a legfontosabb funkciók készletének kibővítéséhez. Ez lehetővé teszi egy adott funkció helyben történő elindítását. Ugyanakkor az alkalmazás szolgáltatási widgetjét a kezdőképernyőre is kitűzheti.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Szolgáltatási widgetek

Az EMUI-univerzumban nagyszerűen debütáló szolgáltatási widgetek olyan kezdőképernyőkártyák, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak egy alkalmazás kulcsfontosságú funkcióihoz vagy olvasásához. Az egészség widget például megmutatja a fogyasztást, valamint a lépésszámlálást, a kamera widget pedig négy különböző módban teszi lehetővé a fényképek készítését. A widgetek különböző méretben készülnek, hogy illeszkedjenek az elrendezéshez.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Stack és Group widgetek

A helytakarékosság és a kezdőképernyő elrendezésének tisztán tartása érdekében két kiegészítés - a stack widgetek és a csoport widgetek. Ez a két funkció a nevüknek megfelelően működik, de nagyon hasznos.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Intelligens mappák

Az új nagy mappák most okosabbak, mint valaha, többféle méretben érhetők el, és csak a pontokat kell lenyomva tartani és húzni a nagy mappák méretének átállításához a mappában lévő alkalmazásnak megfelelően.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Drag to share

A megosztás tovább javult és elérhetővé vált, hosszan nyomja meg bármelyik szöveget, képet vagy fájlt, húzza a SuperHubba, és illessze be vagy ossza meg bármelyik alkalmazásban vagy csatlakoztatott eszközön. A korábban beillesztett és megosztott tartalmakat könnyedén megtalálhatja, újra felhasználhatja és törölheti.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Super Device

Az EMUI 13 elhozza a Super Device funkciót, amely támogatja az eszközök szélesebb köre közötti együttműködést - beleértve a Huawei Vision, Huawei MateBook és Huawei MatePad Paper, szemüvegek, fülhallgatók, okosórák, táblagépek és más eszközök között.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Többképernyős munka

A többképernyős együttműködés mostantól vízszintes ablak móddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat nagy, vízszintes ablakokban nyissa meg a nézet maximalizálása érdekében.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Multi camera

Egy másik EMUI 13 funkció lehetővé teszi, hogy bármelyik csatlakoztatott telefonon bármilyen szögből készíthessen felvételeket, és egy képernyőn egymás melletti nézetet kapjon. A videóbeszélgetések során váltogathat a különböző készülékek kamerái között, ami az innováció következő szintjét jelenti.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Osszon meg zenét!

Szeretne zenét megosztani barátjával okostelefonról? Igen, az EMUI 13 segítségével ezt is megteheti, csak csatlakoztassa a FreeBuds eszközöket, és akár két fülhallgatót is megoszthat egyszerre. Miközben a hangerő is szabályozható.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

SuperStorage

Az EMUI 13 elhozza ezt az egyedülálló képességet, a SuperStorage-t, amellyel akár 20 GB tárhelyet is felszabadíthat a duplikált fájlok felesleges törlésével, a kevésbé használt alkalmazások tömörítésével és a felesleges újratöltések kiküszöbölésével.

Adatvédelem és biztonság

Az EMUI 13 gondoskodik Huawei okostelefon adatvédelméről és biztonságáról. Ez az adatvédelmi központ és a biztonsági központ jóvoltából történik, amely felülvizsgálja az alkalmazások hozzáférését és a személyes adatokat, és tájékoztatja Önt a készülék létfontosságú információiról.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

Fotóbiztonság

Az EMUI 13 egyik újítása a versenytársakkal szemben az Érzékeny információk eltávolítása opció, amely eltávolíthatja a kép helyét, idejét és a kép készítéséhez használt készülék nevét.

Tonnányi újítást hoz az EMUI 13

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei