Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25| SamMobile

A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Minden alkalommal, amikor egy új Galaxy zászlóshajót bemutatnak, a szakértők mindenféle tesztnek vetik alá. A legfájdalmasabb tesztek kétségtelenül az ejtési tesztek, és a Galaxy S24 Ultra első tesztje már elérhető a YouTube PBKreviews csatornán.

A Galaxy S24 Ultra számos változást hoz a dizájnba: titán kerettel rendelkezik, a kijelzője pedig lapos. A kijelzőt az új Gorilla Glass Armor is védi, amely négyszer jobb karcvédelemmel rendelkezik, mint a (meg nem nevezett) konkurens védőüvegek, és 75%-kal alacsonyabb fényvisszaverő képességgel rendelkezik a korábbi Gorilla Glass iterációkhoz képest, beleértve az S24 hátulját védő Gorilla Glass Victus 2-t is.

Papíron a Galaxy S24 Ultra jobban bírja az eséseket és a karcolásokat, de ez a gyakorlatban is így volt? Nos, ez amolyan vegyes élménye lett: míg a titán váz lenyűgözően ellenállónak bizonyult a karcolásokkal szemben, a kijelzőn a legelső derékmagasságról lefelé történő leejtéskor egy kis repedés keletkezett.



A kijelzőn újabb repedés keletkezett az egymást követő leejtéseknél, bár továbbra is probléma nélkül működött. Valójában a repedések meglehetősen csekélyek voltak, és felfedték, hogy a kijelzőüveg szélein lévő ívek hiánya hogyan biztosítja a jobb leejtésvédelmet.

Meglepő módon a telefon hátlapja sértetlenül megúszta, sem a hátlapon, sem a fényképezőgép lencséin nem volt repedés, bár úgy tűnik, a telefon a teljes teszt során csak egyszer esett a hátára, így nem biztos, hogy ez a legtudományosabb teszt. Az S24 Ultra hátsó részének tartóssága aggályos.

Érdekes lesz látni, hogy a Galaxy S24 Ultra, különösen annak titán váza hogyan teljesít a JerryRigEverything tartóssági teszteken, amelyek lényegesen gyötrelmesebb kezelést biztosítanak a telefonoknak. Természetesen bármilyen eredmény is legyen, mindig érdemes tokot használni, mivel ez segít elkerülni az okostelefon üvegének vagy kijelzőjének javításával járó költségeket, és abban is segít, hogy jobb értéket kapjon, ha úgy döntene, hogy eladja jelenlegi telefonját.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei