Úgy tűnik, az Apple hibát követett el az iPhone 14 Plus-szal

2022.09.16| Android Authority
Címkék:

iPhone 14 Plus


Az Apple iPhone 14 Plus szállítási késedelmének hiánya alacsony keresletet mutat.

Múlt pénteken megnyílt az előrendelés az iPhone 14 sorozatra, és ma kezdődik az összes modell szállítása – a Plus kivételével. Az alapmodell, a Pro és a Pro Max szállítási becslései napokat vagy heteket késnek. Az iPhone 14 Plus az induláskor még aznapi kiszállítással elérhető.

Az Apple „Far Out” eseményének ugyanazon hetében az iPhone 14 összes modellje előrendelésre került. Közel egy hét után, hogy előrendelhető volt, úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Plus iránti kereslet alacsony a termékkínálat többi tagjához képest.

Múlt pénteken elindultak a legújabb iPhone előrendelései. Bár az iPhone 14, az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max esetében különböző mértékű szállítási késések várhatóak, úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Plus esetében nem ez a helyzet.

Úgy tűnik, az Apple hibát követett el az iPhone 14 Plus-szal

A MacRumors szerint az iPhone 14 Plus aznapi kiszállítás továbbra is elérhető. Az a tény, hogy a többi modelltől eltérően még mindig nincs becsült késés a kézbesítésben, arra utalhat, hogy a készülék iránti kereslet alacsony. Ez alátámasztani látszik Ming-Chi Kuo Apple elemzőjének elvárásait.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Kuo szerint az iPhone 14 Plus iránti kereslet jóval alacsonyabb, mint a tavalyi iPhone 13 Mini iránt. Tekintettel arra, hogy a Plus gyakorlatilag felváltotta a Minit az idei felállásban, ez nem jó jel. „Az Apple szabványos modellekre vonatkozó termékszegmentációs stratégiája idén kudarcot vall” – mondta Kuo.

6,7 hüvelykes kijelzőjén és valamivel nagyobb akkumulátorán kívül az iPhone 14 Plus nem kínál semmi olyat, ami megkülönböztetné az iPhone 14-től. Ez lényegében csak az alapmodell nagyobb változata. A Plus azonban 100 dollárral drágább, mint az alapmodell. Tekintettel arra, hogy az Apple küzd az iPhone 13 Minivel, és ami úgy néz ki, hasonló helyzet állhat fenn az iPhone 14 Plus esetében, talán a méret nem minden, amikor arról van szó, hogy az iPhone rajongók mit szeretnének az Apple-től.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei