Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

2017.01.06| LG

Az LG legújabb, viselhető TONE készülékei a hasonló eszközök mezőnyében különlegességnek számító térhangzást és könnyű, vezeték nélküli töltést kínálnak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az LG új, vezeték nélküli, viselhető audiotermékeket mutatott be a 2017-es CES-en. A termékcsalád élén a 3D hangzásélményt nyújtó TONE Studio mellett a TONE Free fülhallgatók állnak majd. Utóbbiak különlegessége, hogy a vezeték nélküli füldugók a nyakpántba helyezve töltődnek. Az LG TONE Studio a lehető legjobb térhangzás érdekében (HBS-W120) négy hangszórót tartalmaz: a készülék tetején két dinamikus, az alján pedig két rezgő hangszóró kapott helyet, így ez a viselhető eszköz filmnézés, videojáték vagy egyszerű zenehallgatás alkalmával is egészen különleges hangélménnyel szolgál.

A készülék térhangzását a DTS szakértőivel közösen dolgozták ki, hogy valósághű moziélményt biztosítsanak filmnézés közben bárhol, ahol csak szükségünk lehet rá. A TONE Studio egy Hi-Fi DAC (digitális-analóg) átalakítót tartalmaz, amely úgy javítja a hangminőségét, hogy közben újraalkotja az audiotartalmat, méghozzá a lehető legpontosabban. Sőt, a Dual Play funkció segítségével két LG TONE Studio headsetet is kapcsolhatunk egy adott eszközhöz, és megoszthatjuk a hangzást filmek, lejátszási listák és egyéb audiotartalmak esetében.

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

A TONE Free (HBS-F110) az LG első vezeték nélküli sztereó terméke, ami olyan vezeték nélküli füldugókkal érkezik, amelyeket a nyakpántba helyezve tölthetünk fel, így még egyszerűbbé válik a hordozhatóság és a töltés. A nyakpánt nemcsak rezegve jelzi a bejövő hívásokat, illetve tölti a füldugókat, hanem biztonságos tárolóhelyet is nyújt számukra, így nem kell aggódnunk az elvesztésük miatt. A külön választható töltőállomás pedig még több energiát szolgáltat azokra a helyzetekre, amikor a nyakpánt viselése nem kényelmes. A TONE Free még nagyobb szabadságot nyújt azáltal, hogy hangvezérlésen keresztül teszi lehetővé a telefonhívások fogadását és elutasítását, így biztosítva a valódi vezeték nélküli sztereóélményt kábelek, összetekeredett vezetékek és bosszankodás nélkül.

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

A TONE Studio és a TONE Free csak két példa az LG által a 2017-es CES-en bemutatandó új Bluetooth audio-termékcsaládjából. A vállalat Las Vegasban további modellekkel is jelentkezik. Köztük a TONE Infinim (HBS-920) az LG Metal Layer hangtechnikájával garantálja a tiszta és éles hangzást, a TONE Ultra (HBS-820) készüléket pedig a hangtechnikai területen szakértő JBL-el együtt fejlesztettek ki. Utóbbi kettős mikro-elektromechanikus (MEMS) mikrofonnal érkezik a még tisztább hívásminőségért. Az LG teljes viselhető audiotermék-kínálata, a TONE Platinum, a TONE Active+, a TONE Pro és az LG FORCE megtekinthető a 2017-es CES-en, január 5-8-ig a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei