Újra a Huaweié a legjobb okosóra cím

2024.09.02| Huawei

Sorozatban immár ötödik alkalommal ítélte a Huawei egyik okosórájának a legjobbnak járó díjat a nemzetközi szakmai szervezet.

Az idei évben a Huawei Watch 4 Pro Space Edition nyerte el a világ legjobb okosórájának címét a Kép- és Hangtechnikai Szakértők Szövetsége (EISA) szerint. Az egyik legnagyobb tekintéllyel bíró, fogyasztói elektronikai szakértőkből álló szervezet szerint az űrhajós minőségű titánból készült okosóra mind stílusában, mind funkcionalitásában kiemelkedő. Az EISA zsűrije idén már ötödik egymást követő évben választott Huawei okosórát a legjobbnak. A Huawei a világ vezető gyártói között van a viselhető okoseszközök technológiai fejlesztése terén.

Az EISA, amely több mint ötven nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és online médium szakíróit tömöríti, több mint negyven éve állít össze éves listát a legjobb szórakoztató elektronikai termékekről. A legkorszerűbb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű termékek közül a szövetség tagjai szavazás útján választják ki az egyes kategóriák győzteseit. Az idei évben a Huawei Watch 4 Pro Space Edition kapta meg a „2024-2025 legjobb okosórája” címet.

Újra a Huaweié a legjobb okosóra cím

A zsűri szerint a Huawei Watch 4 Pro Space Edition különösen kiemelkedő az egyedi, kéttónusú nanokristályos kerámia előlapjával, amely nemcsak esztétikailag vonzó, de a gyémántszerű szénbevonat révén rendkívül tartós is, így kétszeresen karcálló. A Watch 4 Pro frissített verziójaként megjelent Space Edition szürke titánium szíja eleganciát és robusztusságot kölcsönöz az órának. Az óra megőrizte az olyan csúcstechnológiai funkciókat, mint az 1,5 colos LTPO AMOLED kijelző, az eSIM-támogatás és az 5 ATM vízállóság, amelyek biztosítják, hogy az óra mind stílusban, mind funkcionalitásban kiemelkedő legyen. Emellett akár 30 méteres mélységig alkalmas szabad tüdős merülésre is.

A Huawei Watch 4 Pro Space Edition dizájnját az űrkutatás inspirálta, az okosóra strapabíró, de könnyű, űrkutatásban használt DLC-titánból készült. A napi használat és sportolás során fellépő kopások ellen a titán mellett a domború zafír üveg kijelző és az IP68-as por- és vízállósági tanúsítvány is védi.

Újra a Huaweié a legjobb okosóra cím

Az okosóra egészségügyi funkciói is új szintre emelkedtek. Az új Egészségügyi Áttekintés 2.0 lehetővé teszi, hogy a felhasználók 60 másodperc alatt több egészségügyi adatot is mérhessenek, beleértve az alvás közbeni légzést is, majd ezeket összehasonlíthassák a korábbi mérésekkel. Az óra teljes mértékben kompatibilis minden operációs rendszerrel, beleértve az Androidot és az iOS-t is.

Az évek során a Huawei Watch sorozat meghatározó szereplővé vált a prémium, sportos és egészségközpontú technológiai trendek terén. A gyártó folyamatos innovációja révén az okosórák piacán elért eredményeit az EISA elismerései is visszaigazolják: az elmúlt öt évben a szövetség minden alkalommal Huawei-terméket választott az év legjobb okosórájának.

Az EISA 1982 óta minden évben kiosztja díjait. A díjazás szigorú szabályok szerint történik, és minden terméket alapos, többlépcsős vizsgálatnak vetnek alá, hogy az eredmények igazságosak és hitelesek legyenek. A zsűri, amely gazdag szakmai ismeretekkel és iparági tapasztalattal rendelkezik, a technológiai innováció, a felhasználói élmény és az iparági befolyás alapján értékeli az eszközöket.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei