Utálják a felhasználók az iOS 18 Fotók újítását

2024.10.02| Phone Arena
Címkék:

iOS 18

,

Photos

,

Fotók


Az iPhone felhasználók elégedetlenségüket fejezik ki az iOS 18 új, zsúfolt Fotók alkalmazásával kapcsolatban.

Az alkalmazás korábban egyszerű és áttekinthető volt, de az új frissítés sokak szerint túlbonyolította. Az egyik legnagyobb probléma az, hogy az alkalmazás túl sok "albumot" tartalmaz, amelyeket a felhasználók nem feltétlenül tartanak hasznosnak. Az olyan kategóriák, mint a "Közelmúlt napjai", "Emberek", "Emlékek", "Utazások" és "Kiemelt fotók" sokakat zavarnak, míg a valódi, általuk létrehozott albumok a lista legaljára kerülnek.

A felhasználók hiányolják a korábbi egyszerűséget, és nehezen találják meg a kívánt fotókat a túl sok kategória miatt. Emellett olyan felesleges funkciók, mint a "Háttérképek javaslatai" vagy az üres "Utazások" album szintén frusztrációt okoznak.

Utálják a felhasználók az iOS 18 Fotók újítását

Hogyan javítható a Fotók alkalmazás zsúfoltsága?

Szerencsére van mód a rendrakásra az alkalmazásban, mindössze két lépésben:

  1. Testreszabás és átrendezés: A Fotók alkalmazás alján található "Testreszabás és átrendezés" gomb segítségével átrendezheted és elrejtheted azokat az albumokat, amelyeket nem szeretnél látni. Így a legfontosabb albumok, mint a "Kedvencek" vagy a "Videók" az első helyre kerülhetnek.
  2. Használd a rögzített gyűjteményeket: A "Rögzített gyűjtemények" funkció lehetővé teszi, hogy gyors hozzáférést biztosíts a leggyakrabban használt albumokhoz, például a "Képernyőfotókhoz" vagy a "Videókhoz". Ez segít abban, hogy gyorsabban elérd a fontos fotókat.

Utálják a felhasználók az iOS 18 Fotók újítását

Extra tipp: Kereső funkció használata

Az Apple javított kereső funkciója is nagy segítség lehet. Kereshetsz dátum, helyszín vagy emberek alapján, ami megkönnyíti a fotók megtalálását anélkül, hogy át kellene böngészned a teljes gyűjteményt.

Az iPhone túlbonyolítottá válik?

Sok felhasználó szerint az Apple túlságosan bonyolítja az egyszerűségéről híres iPhone-t az AI-alapú funkciók és az automatizálás túlzott használatával. Bár az új funkciók hasznosak lehetnek, sokan úgy vélik, hogy a kevesebb néha több lenne.

Összességében, bár az iOS 18 Fotók alkalmazása sok kritikát kapott, van lehetőség arra, hogy testreszabással és egyszerűsítéssel jobb felhasználói élményt érjünk el.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei