Válasszon stílusos és a funkciónak megfelelő asztalokat!

2024.03.13
Címkék:

Asztalokra mindenhol szükség van, otthonainkban, a vendéglátóhelyeken, rendezvényhelyszíneken, bel- és kültéren, azonban egyáltalán nem mindegy, miként választunk, a funkció, a stílus és a tartósság is fontos szempont lehet.

A berendezések meghatározóak egy hely hangulata, esztétikája tekintetében, akár saját magunk, akár mások számára alakítjuk ki az enteriőröket, teraszokat. Egy lakótérben is többféle típusú asztalra lehet szükség, más méretű és kialakítású ugyanis egy étkező-, dohányzó-, illetve íróasztal, és megint más követelményeknek kell eleget tennie a sokak által használt daraboknak a vendéglátóhelyeken, hotelekben, konferencia-helyszíneken. A Dublino állítható asztalok széles választékát kínálja, garantálja azok magas minőségét, tartósságát. Hogyan válasszon, milyen szempontokat mérlegeljen?

Válasszon stílusos és a funkciónak megfelelő asztalokat!

A minőség garanciát jelent

 

Azt gondolnánk, az asztalok esetében kevésbé fontos szempont a kényelem, az ergonómia, de hogy ez mennyire nem így van, gondoljon csak egy dohányzóasztalnál elfogyasztott ebédre, vagy egy arra alkalmatlan asztalnál eltöltött hosszú munkanapra. 

 

A tartósság fontos tényező, azonban mást jelent az otthoni használatra szánt és mást a vendéglátó és rendezvénybútorok esetében. Utóbbiak vonatkozásában nem csupán a gyakori használat teszi próbára a bútorokat, hanem a használók eltérő méretei, szokásai is, illetve hogy ezek mozgatására gyakrabban kerül sor. A kültéri asztalok az időjárás viszontagságainak is ki vannak téve, ami extra terhelést jelent. Mindezeknek csak a magas minőségű anyagokból készített bútorok felelnek meg. Ezek lehetnek fából, fafurnérból, műanyagból, alumíniumból, utóbbiak kültéren is gond nélkül használhatóak. 

 

Az asztalválasztás szempontjai

 

Amikor a megfelelő asztalt keressük, elsősorban a funkció befolyásolja a választásunkat, ennek alapján kereshetünk kül- és beltéri darabokat, illetve azokon belül étkezéshez, pihenéshez, munkához alkalmas modelleket. Ezek egyrészt magasságukban, másrészt nagyságukat, a férőhelyek számát illetően különböznek alapvetően egymástól. 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni az egyéni szempontokat, az ár, az esztétikum és a dizájn kérdését, amelyek esetenként felülírhatják a praktikumot is.

 

Vendéglátóhelyek, rendezvényhelyszínek számára praktikusabb lehet különálló asztallapok és -lábak mellett dönteni, így ugyanis egymástól függetlenül cserélhetők a fő elemek, és például az asztallap kopása, vagy stílusváltás esetén nem kell a teljes szerkezettől megválni.

 

Határtalan lehetőségek

 

Számos forgalmazó és gyártó kínál asztalokat széles választékban, többféle anyag, méret, szín és rengeteg kivitel közül választhatjuk ki az igényeinknek megfelelő darabot. Érdemes a minőséget megfizetni, sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, különösen a vendéglátó bútorok esetében. 

 

Érdemes beruházni rá, hiszen a stílusos és tartós asztalok és bútorok hosszú évekig szolgálják az igényeket, és sokáig megőrzik esztétikus megjelenésüket.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei