Válasszunk megfelelő nyomtatós céget

2023.08.23
Címkék:

A nyomtató minden iroda életében központi szerepet tölt be. Ezért sem mindegy, hogy pontosan melyiket és hol szerezzük be.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A jó választás alapja a megfelelő nyomtatós cég kiválasztása. Több olyan jel is van, amire érdemes figyelni a keresés során, hogy garantáltan ne érjen minket csalódás.

 

Mire figyeljünk a választásnál?

 

A TechOffice oldalán található nyomtatóválasztó már önmagában egy jó kiindulási alapot nyújt ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális eszközt és nyomtatós céget. Természetesen van pár módszer, amivel hatékonyabban találhatjuk meg a megfelelő forrást. Ilyen például az, ha olyan nyomtatós céget keresünk, aminek a kínálatában nem csak olcsó nyomtatók találhatók.

 

Ez egy intő jel lehet, ha csak a legolcsóbb termékekkel találkozunk. Ez azt is jelenti, hogy nem az ügyféligények kielégítése a fő cél, hanem a minél nagyobb profit. Az olcsó nyomtatók üzemeltetése kifejezetten költséges, mivel a szükséges tintapatronok és tonerek gyakran olyan drágák, hogy elérheti az eszköz árát is. Maga a nyomtató is sokkal gyorsabban használódik el, a nagy terhelést nem fogja hosszú távon bírni.

Válasszunk megfelelő nyomtatós céget

Keressünk olyan nyomtatós céget, ami plusz szolgáltatásokat is kínál. Például már az is egy plusz pont, ha van lehetőség arra, hogy vásárlás előtt kipróbáljuk az eszközt. Ha elég változatos a cég kínálata, az már egy jó jel. Referenciákból se legyen hiány, mivel ez is már egyfajta garancia arra, hogy megbízható vállalatról beszélünk. Az ügyfélszolgálat is kifejezetten fontos, mivel egy nyomtató üzemeltetése során több problémával, kihívással találkozhatunk. A nyomtatás nem csak annyiból áll, hogy megvásároljuk az eszközt. Szükség lesz papírra, szervizelésre, tinta és toner pótlására is.

 

Gyors ügyintézés a titka mindennek

 

A reakcióidő kifejezetten fontos, ha nyomtatós céget keresünk. A legjobb az, ha viszonylag hamar választ kapunk minden kérdésünkre és megkeresésünkre. Ha már több napja, esetleg hete nem hallottunk semmit felőlük, az már önmagában elegendő ahhoz, hogy tudjuk, nem ők lesznek a legjobb választás.

 

Ugyanez igaz a határidőkre is. Ha egy cég azt ígéri, hogy egy héten belül megkapjuk az árajánlatot, de ez nem történik meg, akkor ideje továbblépni és másikat keresni. A legjobb, ha olyan nyomtatós vállalatot keresünk, ami minden ígéretét betartja, sőt, akár még gyorsabban is teljesítik a kéréseinket.

 

A leállásmentes iroda már nem csak álom

 

Egy nyomtató a vállalkozások életében központi szerepet játszik. Ha meghibásodik, nem működik, azzal az egész munkavégzés leállhat, akár napokra is. Ilyenkor nincs más választás, szerelőket kell hívni, ha pedig nem tudják helyben megoldani, akkor irány a szerviz, ahonnan majd a javítás után érkezik vissza. De biztos nincs más megoldás?

 

Természetesen van, ma már olyan szolgáltatásokat is találhatunk, amelyeknek köszönhetően azonnal kapunk egy csereeszközt, amíg a javítás történik. Így nem kell megállnia a munkának, folytathatjuk a nyomtatást.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei