Várd felkészülten a nyarat, válassz könnyen telepíthető medencét!

2024.06.07
Címkék:

Nemcsak a kisgyerekek és diákok várják nagyon a nyarat, a vakáció időszakát, hanem a felnőttek is örülnek a hosszú nappaloknak, a kellemes időnek, főleg, ha a nap folyamán lehetőségük van megmártózni egy saját medence vizében.

A hideg téli hónapok után nagyon várjuk a kánikulát, de néhány igazán meleg nap után megszületik az igény egy medencére, amelyben vidáman pancsolhatnak a gyerekek, munka után pedig kellemesen mártózhatnak, koktélozhatnak a felnőttek. A süllyesztett kerti medencét kevesen engedhetik meg maguknak, de szerencsére ma már minőségi puha és merev falú medencéket vásárolhatunk kedvező áron. Ezek további előnye az egyszerű és gyors telepíthetőség. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak!

 

Saját strand a kertben

 

Ha Te is irtózol a zsúfolt vízpartoktól, a nagy melegben történő hosszú utazástól, ugyanakkor szívesen merülnél el egy medence vizében, válassz a Legjobb Munkaruha Webshop kerti medencéi közül megfelelő méretű és alakú alkalmatosságot! Biztosíts hűsölési lehetőséget a család és a barátok számára a kertben nyugodt körülmények között, a strandok zsúfoltságától távol!

 

Egy saját medence kellemes időtöltést nyújthat kicsik és nagyok számára a meleg hónapok alatt, azonban ehhez tenni is kell, hiszen a vízkezelés egyetlen medencében sem maradhat el. De mi ez a csekély kellemetlenség az előnyeihez képest! Használd ki a terasz, a kert adta lehetőséget, alakíts ki mediterrán üdülőhelyet otthonodban!

Várd felkészülten a nyarat, válassz könnyen telepíthető medencét!

Ideiglenes medence = kisebb költség és gond

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Amikor saját medencéről álmodunk, rendszerint egy, a napfényben kéken csillogó vizű pazar medence jut eszünkbe, azonban ezeknek nemcsak a telepítése, de a fenntartása is sokba kerül. Nem beszélve arról, hogy az éghajlatunkon viszonylag rövid az az időszak, amely szabadtéri pancsolásra ad lehetőséget, illetve a saját strand varázsa is szertefoszlik néhány éven belül vagy ahogy a gyerekek felnőnek. Márpedig nincs szomorúbb látvány egy magára hagyott, egykor szebb napokat látott medencénél.

 

A hagyományos felfújható gyermekmedencék akár egy kis erkélyen is felállíthatóak és tökéletesek a legkisebbeknek. A nagyobbak és felnőttek számára hasonló, de nagyobb és robusztusabb, akár megerősített oldalfallal készült medencék szolgálnak szórakozásra. Ezek lényegesen olcsóbbak a hagyományos medencéknél, illetve egyszerűen telepíthetők, karbantarthatóak, így a legtöbb gyerekes családban nem kérdés a beszerzésük.

 

Ezeket gondold át, mielőtt beruházol!

 

Bár valóban lényegesen egyszerűbb ezek felállítása, helyigényük nagy lehet, így mindenképpen mérd le, mekkora terület áll rendelkezésre! A terep legyen sík és elegyengetett, a legjobb, ha hőszigetelő lapokkal vagy fóliákkal borítod, és számolni kell a telepítés helyén a gyep tönkremenetelével. 

 

A karbantartáshoz szükséged lesz vízforgatóra, szűrőre, szivattyúra, vegyszerekre, takarítóeszközökre, de takarófóliára is, illetve gondolj a téli tárolásra is! Ma már számos típus és méret közül választhatod ki az igényeidnek megfelelőt.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei