Vegyél most iPhone-t vagy várj az Apple iPhone 16-ra?

2024.07.09| 9to5 Mac
Címkék:

Apple iPhone 16


Hiszed vagy sem, már csak két hónap van hátra az iPhone 16 sorozat várható bevezetéséig. Idén az iPhone 16 sorozat új kamera fejlesztéseket, nagyobb kijelzőket, gyorsabb teljesítményt és sok mást kínál majd.

Mikor lesz bejelentve az iPhone 16?

Lehet, hogy úgy tűnik, mintha az iPhone 15 csak tegnap került volna bemutatásra, de az idő nem áll meg. Az iPhone 16 jelenleg várhatóan szeptember elején kerül bejelentésre. Íme az elmúlt évek iPhone esemény napjai:

Ezen adatok alapján várhatóan az iPhone 16 esemény szeptember 10-én, kedden lesz. Az iPhone 16 előrendelések szeptember 13-án indulnának, a megjelenés pedig szeptember 20-án lenne logika szerint.

Vegyél most iPhone-t vagy várj az Apple iPhone 16-ra?

Ez lesz a kínálat az Apple iPhone 16 sorozat bejelentése után

Az iPhone 16 bevezetése után az Apple valószínűleg megszünteti az iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max és az iPhone 13 modelleket. Ez azt jelenti, hogy az iPhone kínálat így néz majd ki:

Az Apple Intelligence szerepe

A WWDC 2024-en az Apple bejelentette az Apple Intelligence-t, amely mesterséges intelligencia funkciók sorozata, amely később idén jelenik meg. Az Apple Intelligence funkciók között szerepel egy erősebb Siri, Genmoji, Image Playgrounds, ChatGPT integráció és sok más.

Vegyél most iPhone-t vagy várj az Apple iPhone 16-ra?

Az Apple Intelligence funkciók azonban csak az iPhone 15 Pro és újabb modelleken lesznek elérhetőek. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 15 nem támogatja az Apple Intelligence-t.

Az egész iPhone 16 sorozat várhatóan az A18 chipet használja majd, és több RAM-ot kap. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg mind az iPhone 16, mind az iPhone 16 Pro sorozat támogatni fogja az Apple Intelligence-t, ellentétben az iPhone 15 sorozat jelenlegi megosztottságával.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Vásárolj most vagy várj?

Minden nyáron a 9to5Mac olvasói kérdéseket teszenk arról, hogy érdemes-e megvásárolni az előző évi iPhone modellt, vagy várni az Apple új kiadására. Még akkor is, ha nem érdekelnek a legújabb iPhone funkciói, a tanács ugyanaz marad: várj.

Az iPhone 16 megjelenésére várva, még akkor is, ha végül egy régebbi modellt választasz, hasznos lehet. Az iPhone 16 bevezetése után a régebbi iPhone-ok - mind az Apple-től, mind harmadik féltől származó eladóktól - olcsóbbak lesznek. Az augusztus következetesen a legrosszabb hónap új iPhone vásárlására, függetlenül attól, hogy az új verziót választod-e vagy sem.

Az a tény, hogy az iPhone 15 nem támogatja az Apple Intelligence-t, még nehezebbé teszi a mostani ajánlást. Az Apple egyértelművé tette, hogy az Apple Intelligence nagy szerepet fog játszani az iPhone jövőjében, így nem jó ötlet olyan telefont vásárolni, amely jelenleg nem tudja kihasználni ezeket a funkciókat.

A kivétel ehhez a tanácshoz, ha feltétlenül szükséged van egy új telefonra most, például ha a régi tönkrement. Ebben az esetben az Apple iPhone 15 Pro egy nagyszerű választás.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
A világ legtörékenyebb mobilja az S8

A világ legtörékenyebb mobilja az S8

2017.05.10
| SamMobile
Úgy tűnik, lesz gondjuk a Samsung Galaxy S8 tulajdonosoknak, már hivatalosan is nagyon törékenynek kategorizálták a modellt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei