Visszatérés a porondra: A Meizu Blue 20 bemutatkozik

2024.07.17| GSM Arena

A Meizu újra meglepi a piacot a Blue 20 modelljével, amely modern funkciókat kínál kedvező áron.

A Meizu az év elején jelentette be, hogy kiszáll az okostelefon-bizniszből, ami sokakat meglepett. Azonban a hírek szerint nem hagyták maguk mögött teljesen a technológiai világot, hiszen azóta már két új készüléket is piacra dobtak. Most pedig itt a harmadik: a Meizu Blue 20, egy megfizethető okostelefon, amely új színt hoz a márka palettájára.

Meizu Blue 20 – A pénztárcabarát választás

Az új Meizu Blue 20 egy olcsó, ám sokoldalú készülék, amely a modern igényeknek megfelelően lett kialakítva. A szíve a Unisoc T765 chipkészlet, amely 6 nm-es technológiával készült. Bár itt nem találkozunk a high-end Snapdragon 8-cal, a 5G-kapcsolatot és fejlett AI-funkciókat kínáló chip minden szükséges feladatot képes ellátni.

Visszatérés a porondra: A Meizu Blue 20 bemutatkozik

AI, ahogy még nem láttad

A mesterséges intelligencia fontos szerepet kap a Meizu Blue 20-ban. A Flyme AI OS rendszer néhány igazán egyedi funkcióval büszkélkedhet, mint például az AI-alapú írófunkció és egy beépített chatbot. Külön érdekesség, hogy a fotózás sem maradt AI-mentes: akár fotókészítés nélkül is kérhetünk az AI-tól képgenerálást. Ha pedig mégis kattintunk egyet, az uncrop eszköz segítségével a képeinket még jobban kibővíthetjük.

Kamerák – valóság vagy illúzió?

A kamerarendszer tekintetében a Meizu érdekes megoldást választott. A készülék egy 50MP-es hátsó és egy 8MP-es előlapi kamerával érkezik, ám az apró betűs részek elárulják, hogy ezek valójában 13MP-es és 5MP-es szenzorok szoftveres interpolációval.

Kijelző és egyéb funkciók

A telefon előlapi részét egy 6,52 hüvelykes kijelző uralja, amely 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. Bár a szelfikamera kivágása emlékeztet minket arra, hogy egy budget modellről van szó, ennek is megvannak az előnyei: microSD kártyahely (akár 2 TB támogatással) és 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó is található a készüléken. A sztereó hangszórók pedig a multimédiás élményt fokozzák.

Visszatérés a porondra: A Meizu Blue 20 bemutatkozik

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Dizájn és akkumulátor

A készüléket egy 5 010 mAh-s akkumulátor látja el energiával, amely USB-C-n keresztül tölthető. A töltési sebességről egyelőre nem esett szó. A telefon 8,3 mm vastag, az előlapját pedig erősített 2,5D üveg borítja, bár a Meizu nem árulta el, hogy melyik gyártó termékét használják.

Elérhetőség és ár

A Meizu Blue 20 egyelőre csak "hamarosan megjelenik" néven szerepel, helyőrző árcédulával. A készülék két változatban lesz elérhető: 6/128GB és 8/256GB konfigurációban. Azonban egyelőre nincs arra utaló jel, hogy a Meizu tervezi a készülék nemzetközi piacra való bevezetését.

A Meizu Blue 20 új színt hoz a megfizethető okostelefonok piacára, és izgalmas alternatívát kínál azok számára, akik kedvező áron keresnek modern funkciókkal felszerelt készüléket. Várjuk, hogy a Meizu mikor lebbenti fel a fátylat a hivatalos árakról és a pontos megjelenési dátumról.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei