Apák napi kedvezmények ujjlenyomatos intelligens zárakra még 3 napig

2024.06.17
Címkék:

welock


Ujjlenyomatunkkal vagy mobilról lehet kinyitni ezeket a kevesebb mint 10 perc alatt beszerelhető zárakat

Már írtunk korábban ujjlenyomatos intelligens zárkáról a Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján című cikkünkben. Ezeket a zárakat ujjlenyomatunkkal vagy mobilról lehet kinyitni.

Apák napi kedvezmények ujjlenyomatos intelligens zárakra még 3 napig

Sokan felteszik a kérdést, hogy mennyire biztonságosak ezek a termékek. Elmondható, hogy a Welock okoszár korszerű, banki szintű titkosítási technológiát alkalmaz. Minden kommunikáció az okoszárral titkosítva és védve van, ráadásul az egyes zárak és kommunikációk titkosítása különböző. Ezen felül az okoszárunkat évente független biztonsági ügynökség ellenőrzi és tanúsítja.

A Welock okoszárak a legtöbb európai ajtóhoz illeszkednek. Zárhengereink állíthatók, hogy különböző ajtóvastagságokhoz is megfeleljenek. Amerikai ajtókhoz kompatibilis amerikai okoszáraink is vannak. A konkrét paraméterekért kérjük, tekintse meg a termékoldalon található adatokat.

A Welock okoszárak nagyon könnyen telepíthetők, és a legtöbb ember kevesebb mint 10 perc alatt be tudja szerelni őket saját maga. Egy csavarhúzót is mellékelünk Önnek. Részletes útmutatókat és telepítési videókat is biztosítunk, hogy lépésről lépésre segítsük a telepítést.

A WELOCK egy vezető okosotthon-hozzáférési megoldásokat kínáló vállalat, amely több mint 10 éve foglalkozik okos ajtózárak fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével. 2013-ban megalapították a WELOCK márkát, amely elkötelezett a kiváló minőségű okosotthon termékek népszerűsítése és az emberek számára biztonságos és kényelmes életélmény nyújtása iránt. A WELOCK fő termékei az okos zárhengerek és az ujjlenyomat-olvasós zárhengerek, és a világon elsőként valósították meg a biometrikus ujjlenyomat-technológiát zárhengerekben.

 

Most apák napi kedvezményeket szeretnénk bemutatni a Welock-tól!

 

Secbn51 Welock Elektronikus intelligens ajtózár henger

  • 57 eurót spórolhat!
  • kupon: FD57
  • Végső ár: 132 €
  • Szállítás az európai raktárból és 2 év garancia.

 

Apák napi kedvezmények ujjlenyomatos intelligens zárakra még 3 napig

Nyissa ki az ajtót ujjlenyomattal, RFID kártyával vagy az alkalmazásunkkal. Akár 100 ujjlenyomat tárolása (ebből 3 adminisztrátori funkcióval). Akár 20 kártyát is párosíthat. Az alkalmazások iOS és Android rendszerekhez elérhetők: WELOCK.

Henger méretei: Alkalmas minden 30-70 mm vastagságú ajtóhoz. Könnyen cserélhető a meglévő zárhenger az ajtóban fúrás nélkül. Hosszabbított zárhenger komponenssel a zár akár 100 mm vastagságú ajtókat is képes befogadni.

Az OLED kijelző mutatja az akkumulátor állapotát, a beállításokat és a figyelmeztetéseket. Az elektronikus gomb akkumulátora: 3 x AAA 1,5 V. Napi tízszeri nyitás esetén 8-10 hónapig tart. Ha az akkumulátor lemerül, használhatja az USB tartalékot a nyitáshoz. Az USB power bank csak nyitásra használható, töltésre nem.

Biztonság: Elektrosztatikus védelem akár 30 000 voltig. IP54 vízállósági besorolással a Smart Lock minden helyen képes védeni az otthonokat. (Csak tetővel rendelkező ajtókhoz, kertkapuk külső ajtóihoz nem alkalmas). Tűz esetén stb. belülről mindig nyitható. Akár 10 millió zárási művelet. Működési hőmérséklet: -10°C és 60°C között.

A csomag tartalma: 1 db WELOCK SECBN51 elektronikus zár, 3 db RFID kártya, 1 db speciális imbuszkulcs, 1 db hosszabbított zárhenger komponens, 1 db használati útmutató. Anyag: rozsdamentes acél cinkötvözettel, műanyag. Garancia: két év. Ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésére áll.

 

41 Welock Elektronikus intelligens ajtózár

  • 57 eurót spórolhat!
  • kupon: FD57
  • Végső ár: 132 €
  • Szállítás az európai raktárból és 2 év garancia.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Apák napi kedvezmények ujjlenyomatos intelligens zárakra még 3 napig

Nyissa ki az ajtót ujjlenyomattal, RFID kártyával vagy az alkalmazásunkkal. Akár 100 ujjlenyomat tárolása (ebből 3 adminisztrátori funkcióval). Akár 20 kártya is párosítható. Az alkalmazások iOS és Android rendszerekhez elérhetők: WELOCK.

Henger méretei: A gombok átmérője: kívül 46 mm / belül 38 mm; hossz: kívül 56 mm / belül 57 mm. Henger hossza: állítható kívül 40 mm - 55 mm / belül 30 mm - 60 mm. Alkalmas minden 50-100 mm vastagságú ajtóhoz (TOUCH41) / 30-70 mm vastagságú ajtóhoz (TOUCH41 mini). Könnyen cserélhető a meglévő zárhenger az ajtóban fúrás nélkül.

OLED kijelző az akkumulátor állapotának, beállításoknak és figyelmeztetéseknek a megjelenítéséhez. Az elektronikus gomb akkumulátora: 3 x AAA 1,5 V. Napi tízszeri nyitás esetén 8-10 hónapig tart. Ha az akkumulátor lemerül, használhatja az USB tartalékot a nyitáshoz. Az USB power bank csak nyitásra használható, töltésre nem.

Biztonság: Elektrosztatikus védelem akár 30 000 voltig. IP65 vízállósági besorolással a Smart Lock minden helyen képes védeni az otthonokat. (Csak tetővel rendelkező ajtókhoz, kertkapuk külső ajtóihoz nem alkalmas). Tűz esetén stb. belülről mindig nyitható. Akár 10 millió zárási művelet. Működési hőmérséklet: -30°C és 60°C között.

A csomag tartalma: 1 db WELOCK TOUCH41 elektronikus zár, 3 db RFID kártya, 1 db speciális imbuszkulcs, 1 db használati útmutató. Anyag: rozsdamentes acél cinkötvözettel, műanyag. Garancia: két év. Ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésére áll.

Műszaki adatok:

  • Gombok átmérője:
  • kívül 46 mm
  • belül 38 mm
  • Hosszúság:
  • kívül 56 mm
  • belül 57 mm
  • Henger hossza: állítható kívül 40 mm - 55 mm / belül 30 mm - 60 mm.
  • Anyag: rozsdamentes acél cinkötvözettel, műanyag.
  • Súly: 600 g

 

Pcb41 Welock Elektronikus intelligens ajtózár henger

  • 40 eurót spórolhat!
  • kupon: FD40
  • Végső ár: 109 €
  • Szállítás az európai raktárból és 2 év garancia.

 

Apák napi kedvezmények ujjlenyomatos intelligens zárakra még 3 napig

Többféle módon nyitható: Nyissa ki az ajtót számkóddal, RFID kártyával, a Welock alkalmazással vagy ideiglenes jelszóval. Akár 20 kártyát is hozzáadhat a Smart Lockhoz. Egy kártya több zárhoz is hozzáadható, így egyetlen intelligens kártyával több zárat is kinyithat. Ha WiFi-távoli nyitási funkcióra van szüksége, vásároljon külön Bluetooth átjárót.

Könnyű telepítés: Alkalmas minden 50 mm és 100 mm közötti vastagságú ajtóhoz. Könnyen cserélhető a meglévő zárhenger az első ajtón vagy a lakás ajtaján fúrás nélkül. Egyszerű telepítés 5 perc alatt.

Tökéletes otthonokhoz, Airbnb-hez és bérleményekhez: A Welock Smart Lock tökéletes családi otthonokhoz és bérleményekhez egyaránt. Akár 10 kódot is tárolhat közvetlenül a zárban, beleértve 1 admin kódot és 9 felhasználói kódot, ami ideális családtagok vagy gyakori látogatók számára. Bérleti helyzetekben a zár rugalmasságot biztosít, hogy korlátlan számú vendég jelszót és RFID kártyát adhasson hozzá lejárati dátumokkal az alkalmazáson keresztül, így zökkenőmentesen alkalmazkodik a magas bérlő- vagy rövid távú vendégforgalomhoz.

Intelligens Welock alkalmazás: A Welock Password Smart Lock vezérelhető a WeLock alkalmazásban iOS és Android rendszerekhez. Használhatja a Bluetooth-ot az ajtó nyitásához; intelligens kártya hozzáadásához; alkalmazásfelhasználó hozzáadásához; nyitási előzmények megtekintéséhez és jelszavak megosztásához vendégeivel.

1 év akkumulátor élettartam: Az OLED kijelzőn megjelenik az akkumulátor állapota, beállítások és figyelmeztetések. Az elektronikus gomb akkumulátora: 3 x AAA 1,5 V. Akár 1 év üzemidő napi 10 nyitással. Alacsony akkumulátor emlékeztető: Amikor az akkumulátor 20% alá csökken, emlékeztetőt kap az akkumulátor cseréjére.

Műszaki adatok:

  • Fogantyú átmérője:
  • Kívül 46 mm
  • Belül 38 mm
  • Hosszúság:
  • Kívül 56 mm
  • Belül 57 mm
  • Henger hossza: állítható kívül 40 mm - 55 mm / belül 30 mm - 60 mm.
  • Anyag: rozsdamentes acél cinkötvözettel, műanyag.
  • Súly: 410 g

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei